Eerste inspiratieavond voor vertellers in Nes

Deelnemers aan de Verhalenavond (15 november) kunnen gratis een inspiratieavond bijwonen in hun regio. De eerste is op maandag 30 september in de Theaterkerk Nes (Noardeast-Fryslân). Iedereen is welkom, ook als je nog geen verhaal hebt of twijfelt om mee te doen.

Tijdens sessies van een uur geeft artistiek leider van Verhalenavond, Just Vink, inspiratie en praktische tips voor het vertellen van een verhaal. ,,We hebben het over hoe je een verhaal mooi kunt beginnen, opbouwen en weer kunt eindigen bijvoorbeeld. En ook over fantasie en werkelijkheid, en het kiezen van een invalshoek voor je verhaal. Er is ruimte voor vragen en na afloop kunnen ideeën en opzetjes worden uitgewisseld, zodat er op 15 november mooie verhalen staan”, aldus Vink.

Verhalenavond is het vervolg op 2018verhalen en wordt georganiseerd door Stichting Pier21 en Museumfederatie Fryslân. Het evenement is onderdeel van het LF2028-programma. ,,Het bijwonen van een inspiratieavond is overigens geen voorwaarde om te vertellen op 15 november’’, benadrukt Vink. Inmiddels hebben bijna 100 particulieren, instellingen en bedrijven zich opgegeven voor Verhalenavond.

De sessies duren van 20.00 tot 21.00 uur, om 19.30 uur gaan de deuren open. Aanmelden wordt op prijs gesteld en kan via www.verhalenavond.nl/inspiratiesessies 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *