Laden Evenementen

3 maart van 16:30 tot 18:00

Voorstelling 'Bonne Route'


Gegevens

Datum:
3 maart
Tijd:
16:30 - 18:00
Kosten:
€20

Organisator

Theaterkerk Nes
E-mail:
info@theaterkerknes.nl

Op 3 maart komt Tjerk Ridder, theatermaker en muzikant samen met pianist Jochem Braat naar Theaterker Nes met de voorstelling Bonne Route.

In 2017 liep Tjerk Ridder samen met zijn ezeltje Lodewijk de nieuwe Europese culturele route ‘Het Martinus-pad’ van Parijs naar Utrecht. Op 1 juli 2018 vervolgden Tjerk en Lodewijk het Martinus-pad van Utrecht via Noord-Holland naar de provincie Friesland als onderdeel van het programma Leeuwarden 2018, Europese Culturele Hoofdstad. Het geheel heeft geleid tot de theatervoorstelling Bonne Route.

Het Martinus-pad is een traject langs historisch erfgoed van oorlog en vrede. Tjerk ervaart tijdens zijn tocht samen met Lodewijk wat het is om lopend, open en kwetsbaar, onderweg te gaan en afhankelijk te zijn van anderen. Hij wordt geconfronteerd met tijd, afstand en grenzen, maar ook met zijn verlangens, de drang naar controle en bezit.

Deze inspirerende maar ook intensieve voettocht van Eiffeltoren naar Martinitoren vol bijzondere verhalen heeft geleid tot Bonne Route! Bestel hier je ticket! (kosten ticket €20,00 inclusief twee consumpties)


Registrations are closed for this event

Registrations are closed for this event